keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Åbo

Heissan! Tänään oltiin Even kanssa vähän Turkua valloittamassa. Lähdettiin aamulla kahdeksan maissa ja kotona olin joskus yhdeksän maissa. Käveltiin hurjan paljon, kun ei oikein osattu käydä niitä kauppoja järjestyksessä, mutta sehän on juuri meidän tapaista. Sitten yhdessä vaiheessa Eve onnistui unohtamaan kännykkänsä sovituskoppiin ja sitten parintunnin päästä ruvettiin miettimään että minkäs kaupan sovituskoppi se oli, mutta onneksi löydettiin se sitten Vilasta. Kaupungilla törmättiin Aliin ja oli kyllä kiva nähdä pitkästä aikaa, siinä sitten istuttiin heidän kanssa ja sitten jatkettiin kauppojen kiertämistä. Harmittaa vähän että en löytänyt tanssiaisiin kenkiä, mutta kyllä se siitä. Nyt kuvia ja tarkempaa kertomusta ostoksista! :-)

tässä mun matka kaveri!



   Elikkä näistä koostuu mun karnevaali asu potkiaisiin, vielä täytyis löytää jotain somisteita. Mitäs mieltä ootte tosta naamiosta, musta se on aivan ihana! 

 Kesäksi shortsihaalari! rakkaus





6 kommenttia:

  1. Mieteinki kun teitä ei näkyny koulussa! Ihanii ostoksii,iteki oon vähä havitellu jo tota shortsihaalarii:3

    VastaaPoista
  2. Hihii! Se on aivan ihana, suosittelen! :-)

    VastaaPoista
  3. ooi tosi kivoja ostoksia! toi naamio on kyl tosi ihana :-) ja niin on myös toi ginan pitsitoppi, pitäs varmaan itekki hankkii jossai pirtees väris tollanen! jos viellä olis jäljellä :-D

    VastaaPoista
  4. voi kiitos!:) ja jep se on tosi kiva, ite harkitin aluks mustaa tai valkosta mut olihan se pakko joku värikäs kesäksi saada :-)

    VastaaPoista
  5. oi vitsi tää sun blogi on superihana ! ja toi mekko♥
    jään kyl ehdottomasti stalkkailee :--)

    VastaaPoista
  6. Voiiii! kiitos hirmusesti ja kiva kuulla :-)

    VastaaPoista