maanantai 11. kesäkuuta 2012

Growing headache

Valinnat ei oo tosiaankaan mun juttu... saan päänsyrkä pelkästä ajattelemisesta. Elikkäs "lopetin" futiksen joku puolvuotta takaisin ja nyt kyllä houkuttais vähän palata kentille. Mut sit heräs myös paljon kysymyksiä esim. jos into jo kerran laantui käykö niin uudestaan vai jaksanko/riittääkö kiinnostus oikeasti? Nojoo en osaa sanoa oikeastaan mitään, ja jos nyt vielä keksisinkin että alottaisin uudestaan niin heräisi uusi kysymys missä? Pyyntöjä on tullut aikamoneen eri joukkueeseen. Ja taas lisää päänsärkyä... Toisaalta kyllä kaipaan niitä rääkki treenejä ja valmentaessa kiljuvia lapsia sekä tuomaroinnissa vihaisi valmentajia kentänlaidalla. Oli myös hyvinkin terapeuttista harrastaa jalkapalloa, esim vihaa sai purettua ja yleensä harkkojen jälkeen oli parempi olo kuin ennen harkkoja. Umpikujassa ollaan. Mitä mieltä te ootte? tai onkos teillä ollut tälläistä tilannetta harrastuksienne kanssa, auttakaa joku !




6 kommenttia:

  1. Ootpas aika pahan paikan edessä. Itselleni kävi joskus samoin, jouduin valitsemaan kahden eri joukkueen sekä vielä yhden eri harrastuksen väliltä. Yhden sain valita syystä jos toisestakin. Kaksoisedustus ei ollut mahdollinen, sillä kummankaan joukkueen valmentaja ei siihen suostunut joten jäin sitten alkuperäseen seuraan. Muut harrastukset jäi ja tähän päätökseen on edelleen tyytyväinen :) Tsemppiä sulle valintaan ja toivottavasti jatkat pelaamista vielä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos hirmuisesti! jatkamista itsekin toivoisin :)

      Poista
  2. samassa tilanteessa ollaan, paitsi et mun oli vaan pakko lopettaa koska jalka ei kestäny enää :( nyt 10kk jälkeen tekis niiin paljon mieli pelata vielä, mut tuntuis jotenki vaikeelta palata sinne kentälle näin pitkän ajan jälkeen.. mut tosiaan tsemppii sulle valintaan :)

    VastaaPoista
  3. kiitospaljon! ja voi hirvitys, loukkaantumiset on aina niin kamalia koska saa sitten pelätä palaako koskaan entiselleen mut tsemppiä sullekkin! :-)

    VastaaPoista
  4. ihana blogi ja oot tosi kaunis! ja jos oikeesti tykkäät jalkapallost ni kannattaa jatkaa :-)

    käy kurkkaas http://meandmylife-bynoora.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. kiiitos paljon! käyn kurkkaamassa :-)

    VastaaPoista